AMIMEA

25

.

06

.

23

  –  

25

.

06

.

23

AMIMEA

Zondag 25 Juni | 15:00 | Vrij toegankelijk

Opwaarts is een concertserie van Bibelot waarbij het publiek letterlijk opwaarts kijkt, altijd op bijzondere locaties en met verschillende artiesten. Deze keer AMIMEA

Als rusteloze multi-instrumentalist en songwriter is Merit Visser altijd bezig geweest met zowel tekst als muziek, maar onder de naam AMIMEA verkent ze de kern van haar liefde voor muziek: de piano. Gefascineerd door zowel het melancholische en het hoopvolle, zorgen haar verstilde composities voor een moment van rust waarin luisteraars aandacht kunnen hebben voor hun eigen verbeelding.

Met "Kaleidoscopes" neemt AMIMEA de tijd om stil te staan en het alledaagse vanuit nieuwe perspectieven te bekijken. Haar rustgevende neo-klassieke pianomuziek stelt luisteraars in staat om meerdere lagen te ontdekken, zowel in de muziek als in hun eigen interpretatie ervan.

"De afgelopen jaren lijkt het voor mij alsof kleuren helderder zijn geworden. Alsof mijn ogen gevoeliger worden voor de wereld om me heen. 'Kijk eens hoe mooi de lucht vandaag is' is een van mijn vaste uitspraken geworden. Nu is de kleur van de wereld waarschijnlijk niet zo veel veranderd in de afgelopen paar jaar, dus dat moet aan mij liggen. Misschien vertraag ik en neem ik meer tijd om het uitzicht toe te laten. Of misschien let ik meer op de daadwerkelijke kleine verschillen in daglicht, veroorzaakt door de hoogte van de zon en de vormen van de wolken, waarin de normale stabiele aspecten van het leven kunnen variëren en verrassen. Ik hou ervan om verrast te worden. En ik heb ontdekt dat als je goed kijkt en zonder verwachtingen, als je het onverwachte toegang geeft tot je leven, het niet zo moeilijk is."

Na het debuutalbum "FOR GRANTED" markeert "Kaleidoscopes" het begin van een nieuw hoofdstuk voor AMIMEA.

WEBSITE: https://www.amimeamusic.com/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/amimeamusic/

SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/0xX0HNsGhJ0CQQOQD9LBfH?si=4-AM9D6-T7a-6uItZD2AtA

No items found.