Kristie Su

17

.

12

.

23

  –  

17

.

12

.

23

Kristie Su

Kristie Su, op dit moment de concertmeester van het Antwerp Symphony orkest, kreeg op 3-jarige leeftijd haar eerste vioollessen van haar vader, de vioolleraar Elmer Su. Toen ze 5 jaar was begon ze te studeren bij de viool- en altviool-professor Vesna Gruppman. Later zette ze haar studies verder bij Igor Gruppman, die thans concertmeester is bij het Rotterdams Filharmonisch Orkest.

Sinds jonge leeftijd is Kristie actief als soliste. In 2010 behaalde ze de 4e prijs in de Internationale Stradivarius Wedstrijd in Salt Lake City, Utah USA. Zij was de jongste deelneemster die toegelaten werd in de Internationale Carl Nielsen Viool Wedstrijd van Mei-Juni 2012, waar ze een speciale prijs kreeg. Sinds 2007 speelt ze overal ter wereld solo optredens met talrijke orkesten. Haar Europese solo debuut was in 2013 in de Grote Zaal van De Doelen in Rotterdam. Later dat jaar trad Kristie op als soliste in het jaarlijkse Gergiev Festival in Rotterdam.

Voor een speciaal kerstconcert in de Kunstkerk presenteren we een uniek trio-programma bestaande uit twee violen en piano! De violistenzussen Kristie & Karen Su zullen samen met Ruben Plazier werken van Händel, Händel-Halvorsen uitvoeren, en ze zullen het programma afsluiten met een arrangement van Tsjaikovski's Notenkraker dat zeker de kerstgedachte zal versterken.

Aanvang | 16:00

Eind | 18:00

Tickets reserveren kan hieronder, je mag zelf het bedrag bepalen. Je ontvangt een email met de tickets. Neem de e-mail mee als entreebewijs. Uitprinten hoeft niet.

No items found.