Zomerconcert Altviool

06

.

07

.

24

  –  

06

.

07

.

24

Zomerconcert Altviool

Op de Altviool dag in de Kunstkerk presenteert de serie zomerconcerten het openingsconcert van dit seizoen met oude bekenden.

De Poolse altviolist Marcin Murawski speelt een solo programma met werken van Michael Kimber en Povilas Syrrist-Gelgota. Marcin Murawski Doceert aan het conservatorium van Poznan in Polen. Hij is opgeleid door zijn vader. Marcin is solist en kamermuziekspeler en geeft overal in de wereld masterclasses.

Karin Dolman speelt samen met pianiste Caecilia Boschman een programma met o.a. een sonate van Willem Kes, en lanceren meteen hun nieuwste CD. Doceert aan het conservatorium van Rotterdam. Zij heeft zich gespecialiseerd in de nieuw geschreven muziek. Karin is actief als kamermuziekspeler, maakt solo voorstellingen, geeft masterclasses en is bezig zich te ontwikkelen als componist.

Emlyn Stam speelt na de pauze een werk van Karin Dolman “De drie gouden haren van de Duivel”. Emlyn Stam Doceert aan het conservatorium in Tilburg. Opgegroeid in Canada maar remigreerde naar Nederland om zijn opleiding hier te volgen. Hij heeft zijn doctoraat ‘In Search of a lost Language, performing in Early-Recorded style’, aan de Universiteit Leiden afgerond. Emlyn is actief als solist, ensemblespeler en geeft op talloze plekken in de wereld masterclasses.

TIJD

Deur open | 19:00

Aanvang | 19:30

TICKETS

Tickets voor dit concert zijn verplicht en zijn te boeken via deze link. Tickets zijn ook te boeken met een Lunch of Diner a la carte menu bij onze buren van Stadsbrasserie De Witt.

OOK LEUK | ALTVIOOLDAG

Overdag en in het begin van de avond is Altviool dag in de Kunstkerk met diverse optredens, een snuffelcursus en een lezing. voor meer info en tickets kijk hier.

No items found.