DECOMPOSITION | lunchconcert

26

.

06

.

24

  –  

26

.

06

.

24

DECOMPOSITION | lunchconcert

DECOMPOSITION is eenprogramma dat vernieuwing en traditie combineert. Geïnspireerd door de beroemde cellosuite Nr. 5 in c klein van Bach hebben verschillende componisten werken geschreven en gearrangeerd die oude muziek op een nieuwe en frisse manier belichten.

 

Laurence Gaudreau is een Frans-Canadese celliste die momenteel in Nederland woont, waar ze haar Master behaalde aan het Conservatorium van Utrecht. Met een scala aan muzikale interesses variërend van hedendaagse muziek en kamermuziek tot opera, maar ook elektronischeen volksmuziek, heeft ze opgetreden op festivals als Gaudeamus, Internationaal Cello Festival Zutphen en Cello Biënnale Amsterdam. Ze is celliste van het Flare Quartet en werkt graag in multidisciplinaire settings. In al haar werk zet ze zich in voor innovatieve benaderingen die een brug slaan tussen klassieke muziek en verschillende muziekstijlen.


Alle lunchconcerten van het Bachestival worden gegeven door jong aanstormend talent. Dit concert is een samenwerking met CelloWercken Zutphen.

 

Programma

Cicely Parnas arr. Vertigoen Pancrace Royer

J.S. Bach - Cellosuite nr.5 in c klein BWV 1011

Ed Williams - Decompositionfor Sarabande(2024)

TIJDEN

concert 1 | 12:30 - 13:00

concert 2 | 13:30 - 14:00

TICKETS

Dit event is gratis te bezoeken.

No items found.